Relatietherapie

Heb je het gevoel dat jij en je partner uit elkaar groeien? Dat er steeds minder ├ęcht contact is tussen jullie? Verzanden jullie vaker dan je wilt in ruzies en verwijten? Relatietherapie kan helpen de negatieve spiraal te doorbreken en de weg terug te vinden naar de liefde.

Het kan zijn dat het negatieve proces waarin jullie zitten geleidelijk is ontstaan. Of misschien hebben jullie een tegenslag te verwerken waar jullie heel verschillend mee omgaan.

Als jullie allebei bereid zijn naar de patronen te kijken die zijn ontstaan, dan begeleid ik jullie, samen met mijn partner, graag in jullie zoektocht naar hernieuwde verbinding. In een aantal sessies onderzoeken we samen wat er speelt, op welke wijze jullie communiceren en welke belemmerende patronen zijn ontstaan.

Door meer en doorvoeld inzicht in de oorsprong van gedragspatronen van elkaar, ontstaat meer acceptatie van de ander. Dat geeft ruimte en effent de weg om de liefde weer te kunnen voelen. Doorgaans is de liefde namelijk helemaal niet weg; we kunnen er alleen even niet meer bij.

Relatietherapie doe ik altijd samen met mijn partner en mede-therapeut Henk van Zeijts. Relatietherapie vergt aandacht voor zowel jullie beiden als individu als ook voor de dynamiek tussen jullie. Door samen met mijn partner deze sessies de doen, werken we zorgvuldig en effici├źnt aan de belemmeringen die er tussen jullie zijn ontstaan.

EFT
Vaak krijgen we de vraag of we EFT ‘doen’ (Emotionally Focussed Therapy). Onze aanpak is niet strikt volgens de EFT methode, maar bevat wel dezelfde elementen: we werken ervaringsgericht met gevoelens en emoties, we werken aan hechtingsthematiek en we hebben een systemische benadering.

Aanbod
Kennismaking relatietherapie: 60 euro
Intake / sessie (60-75 min): 130 euro