Skip to main content

Over mijzelf

Mijn naam is Andriëtte Nommensen. Ik woon samen met mijn partner Henk van Zeijts. We hebben samen twee geweldige jong volwassen kinderen, die het ouderlijk nest inmiddels hebben verlaten.

Als puber droomde ik van het ondersteunen van bevlogen mensen in ontwikkelingslanden. Ik verlangde naar een rechtvaardigere wereld. Ik heb mij jarenlang ingezet voor betere arbeidsomstandigheden wereldwijd.

Mijn verontwaardiging over misstanden bracht mij naar het pad van de yoga en bij de mensenrechtenacvist en zen leraar Thich Nhat Hanh. De boodschap Peace in oneself, peace in the world initieerde een innerlijke reis waar ik me bewust werd van mijn eigen patronen en beperkingen.

Bewuster worden van mijzelf en hierin vrijer bewegen zijn voor mij van wezenlijk belang. Evenals humor en lichtheid. Mijn yoga opleiding, Alandi, Ayurveda, de opleiding tot lichaamsgericht Boswijk therapeut en de opleiding bij Phoenix tot relatietherapeut, zorgden voor het ontwaken van een  nieuw verlangen bij mij om anderen te begeleiden in hun zoektocht naar meer vrijheid.

Over mij als persoon krijg  ik vaak te horen dat ik integer, in balans en geduldig ben. Zie ook de ervaringen van mijn cliënten.