Skip to main content

Mijn inspiratie

Al sinds mijn jonge jaren ben ik gefascineerd door de werking van lichaam en geest. Hoe beïnvloeden ze elkaar? En hoe vertaal je deze inzichten weer zodat ze je kunnen helpen om je vrij door de wereld te bewegen?

De yoga en oosterse filosofie brachten mij veel inzichten. Over het hier en nu en in aandacht zijn maar ook over lichaamsbewustzijn en ontspanning. In mijn opleiding tot Boswijk therapeut leerde ik om vastgezette emoties te herkennen bij mezelf en bij anderen en om hier beweging in te krijgen, om patronen te doorbreken die in de weg staan om je vrij te voelen en je vrij te uiten. Ik leerde in de opleiding tot Ayurvedic practioner over voeding en leefstijl als belangrijke pijlers voor emotioneel en lichamelijk welbevinden.

Bij het samen onderzoeken waar je tegenaan loopt, kan ik dus vanuit verschillende manieren met je aan het werk gaan. Ik put daarbij uit allerlei bagage die ik heb opgedaan. Technieken uit de psychologie, systemisch werk, mindfulness, lichaamsgerichte technieken en Ayurveda. Een brede aanpak is in mijn ogen van belang omdat ieder mens uniek is en de sleutel tot verandering daarom bij iedereen verschillend is.

Mijn inspiratiebronnen / opleidingen: