Skip to main content

Ervaringen

Ik heb ontzettend veel geleerd en gevoeld tijdens de sessies bij Andriette. Dit komt mede door de veilige, liefdevolle en niet-oordelende sfeer die zij creëert. Dit maakt dat de stap om naar jezelf te kijken natuurlijk verloopt.

Ik zou deze therapie aan iedereen aanraden, omdat je écht contact maakt met jezelf en zachter wordt voor de kant die je daarvoor onbewust in het donker zette. Een heel mooi en inzichtgevend proces.

NienkePsycholoog, 25 jaar

De therapie met Andriette was voor mij heel inzichtgevend. Zij heeft door middel van haar benadering en technieken mijn leven meer diepte kunnen geven.

Als therapeut is zij open, rustgevend en geeft zij een gevoel van veiligheid. Ik kon hierdoor snel tot de kern komen.

Door de therapie leerde ik mijn emoties voelbaar te maken, er bij te blijven zitten, en deze uiteindelijk te accepteren. Andriette heeft me hier ontzettend goed in begeleid.

Ze is heel wijs en een inspiratie.
Het waren hele bijzondere sessies.

Tess26 jaar

Bij Andriëtte ervaar ik een veilige vrijheid om alle niet aangeraakte delen van mezelf te leren kennen en te omarmen. Zij is alleen sturend naar de diepte toe, niet naar de inhoud zelf waardoor ik connectie met mezelf kon maken.

Ik krijg door haar meer vertrouwen in mijn lichaam en in mijn intuïtie. De positieve ervaringen tijdens de therapie kan ik in de praktijk meteen toepassen omdat zij zorgt dat we diepgang bereiken, en wat ik bij haar leer dus ook echt beklijft.

Voor mij is ze een echt rolmodel omdat ze heel mild is, ruim van hart, altijd met een open blik en een sterk gevoel voor werkelijkheid. Ze heeft veel ervaring in verschillende disciplines en is onwijs geduldig.

Ik verheug me elke keer op onze ontmoeting. Ik ga steevast weg met verruimende ervaringen. Het zijn intensieve en toch speelse sessies. Ik kan huilen en lachen bij haar, en dat gaat thuis soms verder maar het hoort erbij.

Hopelijk kan ik nog een tijd haar cliënt zijn zodat veel ongewenste effecten van oude trauma’s die in mij blijvend zijn verankerd kunnen loskomen en wegsmelten.

Ingrid45 jaar

Elke sessie was een moment om dichterbij mijn eigen waarheid te komen, soms confronterend en verdrietig, maar altijd met meer vertrouwen en een dieper begrip voor wie ik ben en wat me gevormd heeft.

Ik heb een fijner contact gekregen met mijn (hoog) sensitiviteit, waar ik meer zorg voor ben gaan dragen. Ik ben eerlijker geworden naar mezelf en mijn omgeving met minder oordelen of frustratie. Ik ben meer in mijn kracht gaan staan waardoor ik beter grenzen aan kan geven en kan vertrouwen op mijn waarheid.

Hoewel ik nog altijd regelmatig tegen mezelf aan loop en wordt uitgedaagd, heb ik het gevoel dat ik mezelf helderder zie en wat meer stevigheid ervaar om er mee om te gaan.

Andriette begeleidt op een zachte en eerlijke manier, waarbij ze de tijd neemt en een ‘space holder’ is voor wat gezien en gevoeld wil worden.
Door haar onderzoekende manier van begeleiden, voelde het alsof het hele proces volledig vanuit mij, kon plaatsvinden. Hierdoor wist ik ook dat alles wat ik heb ervaren of heb uitgesproken helemaal vanuit mij kwam, en hierdoor integreerde het des te meer in mijn hele systeem.

Anne33 jaar

Onder jouw veilige begeleiding kon ik mijn hart openen en verbanden leggen tussen het verleden en mijn gedrag waar ik tegenaan liep in het nu.

Deze bewustwording heeft mij inzicht en rust gegeven.

Jij creëerde een therapeutisch veilige omgeving waardoor ik mij durfde open te stellen.

Marjon52 jaar

Ik was op zoek naar een gezonde evenwichtige balans tussen aan de ene kant geven, én tegelijkertijd het bewaken van mijn grenzen.

Het was een wonderbaarlijke reis, die ik voor geen goud had had willen missen. Andriette bood mij een veilige oordeelloze omgeving waar ik me volledig kon openstellen en de signalen kon doorvoelen in mijn lijf. Haar eerlijke oprechte benadering heeft me veel drempels doen nemen.

Het heeft me veel gebracht, stevigheid, vertrouwen, inzicht in patronen van weleer!
Ik zou eenieder willen aanraden om dit mooie inzichtgevende proces aan te gaan.

Angeline68 jaar

Ik voel nog elke dag dat er veranderingen binnen in mij plaatsvinden. De therapie heeft blijvende impact gehad, en mij het inzicht gegeven waar de kern van de oplossing ligt.

Ik voelde mij altijd gezien door Andriette, die door haar liefdevolle manier van werken mij het vertrouwen gaf om mij open te stellen, hoe moeilijk dat soms ook was.

Charley30 jaar